Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'organitza una Master Class de Zumba contra el càncer amb els gimnasos Bunkay, Duo Fitness i Diver-fit

L'AECC Ripollet organitza aquest diumenge, 17 d'octubre, a partir de les 11 h, una Master Class solidària per recaptar fons contra el càncer de mama amb la col·laboració dels gimnasos Bunkay, Duo Fitness i Diver-fit.

Ripollet se sumarà aquests pròxims dies a la campanya 'Suma't al rosa' que ha endegat l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama que es commemora el 19 d'octubre. Les activitats començaran aquest diumenge al matí. El pati del Centre Cultural acollirà, a partir de les 11 del matí, una Master Class de Zumba que compta amb la col·laboració dels gimnasos Bunkay, Duo Fitness i Diver-fit. L'objectiu de l'entitat Catalunya Contra el Càncer és recaptar fons per a la lluita contra aquesta malaltia. El donatiu serà de 5 euros per persona. L'acte compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet.

A més de la Master Class, la Junta Local de l'AECC col·locarà un estand de 10.30 a 13 hores per facilitar informació sobre la prevenció del càncer de mama, on també es vendrà marxandatge, com ara ulleres de sol, blocs de notes, etc.

Les activitats d'adhesió a la campanya 'Suma't al rosa' continuaran durant la resta de setmana. El balcó de Ripollet Ràdio lluirà una pancarta amb un llaç rosa, símbol de la lluita contra el càncer de mama. A més, dimarts 19 d'octubre, els paradistes del Mercat Municipal tornaran a sumar-se a la iniciativa de l'AECC i portaran una samarreta o un llaç de color rosa. Tota la recaptació d'aquestes activitats es destinarà a la lluita contra aquesta malaltia.

cartell master class zumba.jpeg

Balanç positiu del 2020

L'AECC Ripollet ha fet balanç de l'any passat i conclou que, durant el 2020, es van recaptar un total de 1.075 euros amb la venda de diferents objectes i amb les aportacions econòmiques de la ciutadania. Des de la Junta Local, esperen mantenir també aquest any la bona resposta solidària per part dels veïns i veïnes de Ripollet. Per altra banda, l'AECC anima a aquells que vulguin a col·laborar fent-se voluntaris de l'entitat i participant en les activitats que organitza al llarg de l'any. Les persones interessades poden contactar amb la Junta Local al telèfon 654 567 113.

JS