Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'organitza un Curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu en les pròximes setmanes

El Poliesportiu acollirà els diferents blocs del curs, organitzat pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud, que permet a la persona que el realitza acreditar-se com a professional de l’esport.

El Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud organitza durant les pròximes setmanes un Curs d'Iniciació a Tècnic Esportiu en col·laboració amb l'Ajuntament de Ripollet. El curs es durà a terme en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, i serveix per acreditar-se com a professional de l’esport. El curs compta amb diversos blocs o cursos, que també es poden realitzar per separat.

Aquests blocs són els següents:

  • Jocs i esports en edat escolar

Del 23 al 31 de desembre, al Poliesportiu Municipal (c. de Magallanes, 22-26). Curs presencial de 50 hores en total. Horari: de 9 a 14 h i de 15 a 17 h. Preu: 75 euros. La inscripció es pot dur a terme fins al 22 de desembre o fins a fi de places.

  • Gestió de petites entitats esportives

Del 3 al 8 de gener, en línia. Curs en línia de 35 hores en total. Horari: de 9 a 14 h i de 15 a 17 h. Preu: 65 €. Inscripcions obertes fins al 2 de gener o fins a fi de places.

  • Procediments, tècniques i recursos de primers auxilis

22 de gener, 5 i 19 de febrer, al Poliesportiu Municipal (c. de Magallanes, 22-26). Curs presencial de 15 hores en total. Horari: de 9 a 14 h. Preu: 35 €. Cal aprovar els cursos de Jocs i Esports i Gestió d’entitats per poder-lo realitzar. Inscripcions obertes fins al 21 de gener o fins a fi de places.

A més de cursar i aprovar aquests tres blocs, la persona que opta al Curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu, realitzarà 150 hores de pràctiques. Per a més informació i fer les inscripcions cal adreçar-se al Consell Esportiu Vallès Occidental Sud (cevos@cevoscerdanyola.cat, 935 920 120 o 638 770 663).

CARTELL CIATE - JOCS I ESPORTS.jpg

 

CARTELL CIATE - GESTIO.jpg

 

Cartell Primers Auxilis.jpg