Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obren les inscripcions per al 39è Concurs de Pessebres

Hi ha temps per inscriure’s al concurs de l’Agrupació de Pessebristes de Ripollet fins al 28 de desembre. Les inscripcions es poden fer al Centre Cultural, a la seu de l’entitat o al mail ripolletpessebrista@gmail.com.

Aquest dilluns, 4 de desembre, comença a caminar el 39è Concurs de Pessebres, que organitza l’Agrupació de Pessebristes de Ripollet. El concurs està adreçat a totes les persones que fan un pessebre a casa seva.

Hi ha temps per inscriure’s fins al 28 de desembre. Les inscripcions s’han de fer de forma presencial al Centre Cultural o a la seu de l’entitat (c. dels Afores, 14). Les inscripcions també es poden fer escrivint al mail ripolletpessebrista@gmail.com. L’acte de lliurament de premis del concurs tindrà lloc el 13 de gener, al migdia, al Centre Parroquial.

44a exposició de pessebres

Coincidint amb les festes nadalenques, l’Agrupació de Pessebristes organitza aquest mes de desembre la seva tradicional Exposició de Pessebres, que arriba enguany a la 44a edició. La mostra de pessebres es podrà visitar a la seu de l’Agrupació de Pessebristes de Ripollet (c. dels Afores, 14) del 13 de desembre al 14 de gener.

Els horaris de visita són els següents:

  • Feiners (fins al 5 de gener), de 18 a 20 h.
  • Festius, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h.

Redacció ripollet.cat - JS