Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obren les inscripcions als cursos intensius d’estiu de català

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) inicia les inscripcions, que es poden realitzar tant presencialment com telemàtica, aquests dies 27 i 28 de juny.

Els cursos de català d'estiu que organitza el Consorci de Normalització Lingüística (CPNL) i l'Oficina de Català de Ripollet són de format intensiu en horari de matí o de tarda. Les sol·licituds es poden presentar presencialment a la mateixa Oficina de Català, ubicada al Centre Cultural, o bé en línia, a través de la plataforma d'inscripció. Les inscripcions es poden realitzar des d'aquest dimarts, 27 de juny, a les 9 h, fins al dimecres 28, a les 20 h. Els cursos d'estiu, en modalitat presencial, s'ofereixen entre el 3 i el 26 de juliol. A Ripollet s’oferirà un intensiu de nivell inicial els matins de 9.30 a 12.30 h.

Amb l'objectiu de millorar l'experiència de l'usuari, s'ha redissenyat la pàgina d'inscripcions del web del CPNL per fer més entenedor el procés d'inscripció i s'han afegit dues guies de suport: una guia per determinar el nivell i una guia per a la inscripció, que recullen els dubtes més freqüents dels usuaris.

Els 22 centres de normalització lingüística que formen el CPNL també han començat a preparar l'oferta de cursos de català de tots els nivells que s'iniciaran al mes de setembre i que corresponen al primer trimestre del curs 2023-2024. Les dates exactes es publicaran pròximament al web del CPNL i a les xarxes socials.

Redacció ripollet.cat - NdP