Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obren les inscripcions als cursos de l'Oficina de Català per al primer trimestre del 2024

L'Oficina de Català de Ripollet oferirà, entre gener i març, cursos de català de tots els nivells, excepte el C2. Els nivells Inicial, Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3 tenen matrícula gratuïta. Fins al 15 de desembre, hi ha obert el termini per determinar el nivell dels futurs alumnes.

Aquest mes de desembre, s'obren les inscripcions dels cursos que oferirà l'Oficina de Català de Ripollet durant el primer trimestre del 2024. Entre gener i març de l'any vinent, el Consorci per a la Normalització Lingüística oferirà a Ripollet cursos de català de tots els nivells, excepte el C2. En el cas dels nivells Inicial, Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3, la matrícula és gratuïta.

La inscripció s'organitzarà en dos torns:

  • Antics alumnes: 19 de desembre.
  • Oberta a tothom: 20 i 21 de desembre.

El tràmit de matriculació es pot fer en línia, al web inscripcions.cpnl.cat, o presencialment, de 9 a 13 h i de 16 a 19 h, a la mateixa Oficina de Català, ubicada al Centre Cultural.

Determinar el nivell previ fins al 15 de desembre

Abans de tramitar la inscripció, hi ha obert un període de determinació de nivell fins a aquest divendres, 15 de desembre. Es tracta d'una forma de confirmar els coneixements previs de català dels nous alumnes per poder-se matricular a un curs que s'adeqüi al seu nivell. És un pas previ a la inscripció si no es disposa d'un certificat oficial de català o si no s'ha fet aquesta prova de col·locació en els últims dos anys.

Per a més informació, es pot trucar al 935 864 573 o visitar el web del CNL Vallès Occidental 3.

Els certificats de nivell que expedeix el Consorci per a la Normalització Lingüística tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc Europeu Comú de Referència (MECR).

Redacció ripollet.cat - JS