Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre la licitació per a la redacció del projecte executiu de la nova deixalleria municipal

El preu de licitació és de 104.535,43 euros, amb IVA inclòs. El termini de presentació de propostes acaba el pròxim 5 de maig.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha obert la licitació per a la redacció del projecte executiu de construcció de la nova deixalleria de Ripollet. Aquesta es construirà en terrenys municipals, entre els carrers del Molí i de Bilbao, i substituirà l'actual deixalleria. El preu de licitació és de 104.535,43 € (IVA inclòs) i inclou, a més de la redacció del projecte, l'estudi de seguretat i salut, el projecte d'activitats i la posterior direcció de les obres de la nova deixalleria amb espais destinats a la reutilització de Ripollet. La presentació de propostes es pot fer fins al 5 de maig. La informació completa de la licitació es pot trobar en aquest enllaç.

Ripollet disposa d'una deixalleria des de 2002, però es troba en una parcel·la que no és titularitat de l'Ajuntament. Amb la construcció de la nova instal·lació, es vol revertir aquesta situació, ja que els terrenys on s'ha d'aixecar sí que són terrenys municipals. D'aquesta manera, la nova deixalleria estarà més a prop del nucli urbà. L'equipament es vol adequar a les necessitats de Ripollet respecte a la gestió sostenible dels residus urbans, en la línia marcada per la pròxima posada en marxa del porta a porta. A més, la nova deixalleria vol ser una eina d'educació ambiental, que permeti visites escolars i d'altres activitats per incidir en la necessitat d'una major sostenibilitat.

espai nova deixalleria.jpg

Plànol on s'ubicarà la futura deixalleria.

espai actual.jpg

Aspecte actual de l'espai que ocuparà la nova instal·lació.