Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre el termini per presentar candidatures per a la Gala de l'Esport de Ripollet

Ripollet celebrarà l'1 de març la Gala de l'Esport, que homenatjarà els referents esportius de la ciutat d'aquest passat 2023. Hi ha temps per presentar candidatures d'esportistes i equips fins al 9 de febrer.

El Teatre Auditori acollirà el pròxim 1 de març la Gala de l'Esport, organitzada per l'Ajuntament de Ripollet, amb l'objectiu d'homenatjar a aquelles persones que dediquen la seva vida a l'esport i que són un referent per als més joves, reconeixent els mèrits d'esportistes i equips aconseguits durant el passat 2023 o la temporada 2022-2023, segons l'especialitat. Per tal d'escollir les persones guardonades, fins al pròxim 9 de febrer, es poden presentar les candidatures a través de la seu electrònica de ripollet.cat.

Les candidatures les poden presentar entitats esportives o persones, tant físiques com jurídiques, ja siguin elles mateixes les que volen optar a alguna de les distincions o terceres persones o entitats en el seu nom. Les categories previstes són les següents:

  • Millor esportista local, igual o major de 18 anys, masculí i femenina 2023.
  • Millor esportista local, menor de 18 anys, masculí i femenina 2023.
  • Millor equip local masculí i femení 2023.
  • Millor esportista local o equip local masculí i femení amb discapacitat física, sensorial o intel·lectual.
  • Premi a una trajectòria esportiva.

Es pot presentar més d'una candidatura, adjuntant un formulari i un currículum per a cadascuna d'elles. És imprescindible haver nascut o viure a Ripollet, per als premis individuals; estar inscrites al registre de Ripollet, en cas de les entitats, i tenir vinculació o arrelament amb Ripollet pel que fa al premi a la trajectòria esportiva.

El jurat estarà format per l'alcalde de Ripollet; el regidor d'Esports; una persona representant política de l'oposició i una altra representant d'entitats esportives, totes dues del Consell Municipal d'Esports, i una persona de l'equip tècnic del Departament d'Esports. Tal com recullen les bases, es valoraran tant els mèrits esportius com els mèrits relacionats amb la incidència socioesportiva de la persona o entitat candidata a ser guardonada.

Redacció ripollet.cat - NdP