Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre el termini per participar en el Concurs de Cartells de la Festa Major

El període per entregar els originals finalitzarà el pròxim 22 de maig. Els tres treballs finalistes, escollits per la Comissió de Festa Major, se sotmetran a votació popular per decidir la imatge de la festa gran de Ripollet.

La Comissió de la Festa Major ha decidit tornar a organitzar el Concurs de Cartells de la Festa Major, que enguany se celebrarà el 26, 27, 28 i 29 d'agost. El termini de presentació d'obres restarà obert fins al pròxim 22 de maig i la Comissió de Festa Major escollirà les tres finalistes entre totes les propostes rebudes. Després de la votació popular, el 9 de juny es donarà a conèixer l'autoria del cartell guanyador.

Les obres es poden presentar a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, en el següent enllaç, on també es poden consultar les bases del Concurs. Cada concursant haurà de presentar només una proposta de cartell, les obres hauran de ser originals i inèdites amb una tècnica lliure i s'adjuntaran a través de la mateixa Seu amb un PDF que haurà d'anar amb pseudònim.

Un cop finalitzat el termini, la Comissió de la Festa Major mirarà que totes les obres compleixen els requisits i les valorarà en funció dels següents criteris: idoneïtat temàtica, qualitat artística i tècnica, originalitat i creativitat, i que garanteixi la igualtat de gènere. Del resultat d'aquesta puntuació en sortiran els 3 finalistes.

Finalment, els tres treballs finalistes se sotmetran a la votació popular, per decidir la imatge guanyadora d'aquest any. Les obres estaran exposades al web ripollet.cat de l'1 al 7 de juny. El veredicte serà inapel·lable i es farà públic el 9 de juny a les 19 hores al Centre Cultural, moment en què es donarà a conèixer l'autoria del cartell. A la persona guanyadora se li atorgarà un premi de 600 euros.

NdP