Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre el termini per inscriure's als cursos de l'Oficina de Català de Ripollet

A partir d'aquest dimarts, 12 de setembre, s'obre el període d'inscripció als diferents cursos de català a través de la pàgina web del Consorci de Normalització Lingüística. A Ripollet, s’ofereixen cursos de Bàsic 1, Bàsic 2, Bàsic 3, nivell Elemental en línia, i de nivell Intermedi.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) iniciarà ben aviat un nou trimestre de cursos de català i, per això, aquest dimarts, 12 de setembre, obre el termini d’inscripció als diversos cursos. Els dies 12 i 13 serà el torn d’inscripció preferent (persones inscrites en un curs durant els darrers 12 mesos sempre que no hagin abandonat el curs), i els dies 14 i 15 el torn d’inscripció general. Les inscripcions es podran fer presencialment a la mateixa Oficina de Català de Ripollet, ubicada al Centre Cultural (de 9 a 13 h els dies 12, 13, 14 i 15 i de 16 a 19 h els dies 13 i 14), o bé en línia, a través de la pàgina web del Consorci.

Les persones que no saben a quin nivell s’han d’inscriure poden sol·licitar una prova de col·locació o aportar un certificat de nivell preferiblement abans de la matrícula.

Nivells dels cursos

A l’Oficina de Català de Ripollet s’ofereixen cursos de Bàsic 1 en horari de matí i de tarda, de Bàsic 2 en horari de vespre, de Bàsic 3 en horari de matí, de nivell Elemental en línia, i cursos de nivell Intermedi tant en horari de matí com de tarda.

Inici dels cursos

Els cursos començaran el 20 de setembre i acabaran el 5 de desembre, tret dels de nivell C2, que seran en línia i podran ser semestrals (de setembre a gener) o anuals (de setembre a juny).

Per a qualsevol dubte o més informació, podeu consultar la pàgina web cpnl.cat o trucar als telèfons 935 864 573 o 677 359 948.

Redacció ripollet.cat – NdP/JS