Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre el termini per inscriure's a un nou trimestre dels cursos de l'Oficina de Català de Ripollet

Del 27 al 29 de març, s'obre el període d'inscripció als diferents cursos de català a través de la pàgina web del Consorci de Normalització Lingüística (https://www.cpnl.cat/inscripcions).

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) iniciarà ben aviat un nou trimestre de cursos de català i, per això, aquest dilluns, 27 de març, obre el termini d’inscripció als diversos cursos. A l'Oficina de Català de Ripollet, al Centre Cultural, s'ofereixen cursos de nivell Bàsic (per a persones que encara no parlen català o el parlen amb poca fluïdesa), de nivell Elemental per a persones que ja el parlen i volen agafar més desimboltura, i de nivell Intermedi, per a les persones que aspiren al certificat oficial B2. Les inscripcions es faran a través de la pàgina web del Consorci.

El dia 27 de març està reservat a persones que ja hagin estat inscrites en un curs durant els darrers 12 mesos, sempre que no hagin abandonat el curs. Els dies 28 i 29 de març, la matrícula serà general, oberta a qui ho necessiti. Podeu trobar tota la informació a la pàgina web cpnl.cat. Els cursos començaran l’11 d’abril i n'hi haurà tant de presencials com de semipresencials i en línia.

Les persones que no saben a quin nivell s’han d’inscriure poden sol·licitar una prova de col·locació o aportar un certificat de nivell preferiblement abans de la matrícula.

Redacció ripollet.cat – NdP/JS