Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre el termini per inscriure's als cursos de català de l'Oficina de Català de Ripollet

Entre el 12 i el 16 de setembre, s'obre el període d'inscripció als diferents cursos de català a través de la pàgina web del Consorci de Normalització Lingüística (https://www.cpnl.cat/inscripcions) .

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre la seva oferta de cursos de català per a aquest setembre. Els cursos són, majoritàriament, dels nivells inicials i bàsics, adreçats a persones amb cap o pocs coneixements de la llengua catalana. A l'Oficina de Català de Ripollet, al Centre Cultural, s'oferiran cursos de nivell Bàsic (per a persones que encara no parlen català o el parlen amb poca fluïdesa), cursos de llengua oral, i cursos semipresencials de nivell elemental per a persones que ja el parlen i volen agafar més desimboltura. Les inscripcions es faran a través de la pàgina web del Consorci (https://www.cpnl.cat/inscripcions) la setmana del 12 al 16 de setembre. Podeu trobar tota la informació a la pàgina web cpnl.cat.

El CPNL ofereix més de 1.300 cursos de català aquest setembre, de tots els nivells i a tot Catalunya. Es preveu, doncs, superar les 28.500 places en total. Les persones interessades poden consultar l'oferta detallada al cercador de cursos (https://www.cpnl.cat/troba-el-teu-curs-de-catala) del web del Consorci, que indica el nivell, la modalitat i el municipi de cada curs. Entre les novetats d'aquest curs destaca que s'amplia a tots els nivells el dret a una reducció del 50% o el 70% de la matrícula (https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/reduccions-matricula). Se'n podran beneficiar les persones en situació de precarietat, pensionistes, en cas de família monoparental o nombrosa, o que tinguin una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%. En el cas dels cursos inicials i bàsics, el CPNL en manté la gratuïtat amb l'objectiu de garantir l'atenció a les persones amb menys coneixement de la llengua.