Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre el termini per demanar ajuts de lloguer per a persones més grans de 65 anys

Fins al pròxim 29 d'abril estarà obert el termini perquè les persones més grans de 65 anys puguin demanar subvencions per al pagament del lloguer de l'habitatge habitual.

S'obre el termini per demanar ajuts de lloguer per a persones més grans de 65 anys. El termini estarà obert fins al pròxim 29 d'abril, perquè les persones més grans de 65 anys puguin demanar subvencions per al pagament del lloguer del seu habitatge habitual. Poden presentar la petició d'ajut aquelles unitats de convivència que acreditin tenir uns ingressos suficients per poder pagar el lloguer i que no superin els límits establerts a les bases de la convocatòria. Quant a l'import del lloguer, s'ha establert en un màxim de 800 euros mensuals, o bé 900 euros al mes per a unitats de convivència on hi hagi una persona amb discapacitat i el barem de mobilitat favorable reconegut pel departament competent.

En aquest enllaç es pot consultar tota la informació necessària per poder participar en aquesta convocatòria de subvencions al lloguer. També en aquest apartat es poden descarregar els formularis necessaris, que s'han de presentar o bé presencialment a l'OAC, demanant cita prèvia, o bé de forma electrònica al mateix Ajuntament o a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Més informació, a l'Oficina Municipal d'Habitatge (c. de Can Masachs, 18-20, telèfon 935 046 007) o al correu electrònic a habitatge@ripollet.cat.

NdP