Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sis equips del CTT Ripollet es classifiquen per al Campionat de Catalunya

Els equips ripolletencs benjamins i alevins es van guanyar una plaça al campionat en les prèvies disputades a Calella, mentre que l'infantil i el Sub-21 femenins s'han classificat directament per rànquing.

D'esquerra a dreta, Ainoa Caparrós, Ariadna Arnau, Ot Jane, Guillermo Pimentel i Pep Codolà, durant les prèvies disputades a Calella. Foto: CTT Ripollet..
D'esquerra a dreta, Ainoa Caparrós, Ariadna Arnau, Ot Jane, Guillermo Pimentel i Pep Codolà, durant les prèvies disputades a Calella. Foto: CTT Ripollet.

Durant els darrers dies del 2023, es van disputar a Calella les rondes prèvies per a la classificació del Campionat de Catalunya per equips de tennis taula. En total, sis equips del CTT Ripollet van aconseguir la classificació, alguns de forma directa per rànquing i d'altres, després de la disputa d'aquestes prèvies.

En les categories dels més petits, el Club Tennis Taula Ripollet tindrà dos equips representants en la categoria benjamí masculí, que estan formats per Lucas Pardo, Leo Fluvià, Liam Pacheco i Unai Tomàs. En la categoria aleví, els dos equips femení i masculí van obtenir la classificació en quedar tots dos primers dels seus grups a la prèvia disputada a Calella el 30 desembre. L'equip femení estava format per Ariadna Arnau i Ainoa Caparrós, i els membres del masculí eren Guillermo Pimentel, Pep Codolà i Ot Jane.

L'equip infantil femení, format per Ariadna Arnau, Ainoa Caparrós i Carmen Domingo, es va classificar per al Campionat de Catalunya directament gràcies al seu rànquing. Per últim, també disputarà el Campionat de Catalunya l'equip Sub-21 femení, format per Marta Peñarando i la sèrbia Reka Bezeg.

Redacció ripollet.cat - JS