Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’incrementen els viatges de la línia de bus exprés (e4) els dissabtes feiners

La mesura entrarà en vigor aquest dissabte, 2 de març, amb tres viatges més d’anada i tornada, per donar resposta a la creixent demanda en algunes franges horàries.

La línia de bus exprés (e4) Barcelona-Ripollet comptarà amb més viatges els dissabtes feiners. Concretament, el servei s’incrementarà amb tres expedicions més d’anada i de tornada, sempre que dissabte no sigui festiu. Aquesta mesura es posarà en marxa aquest mateix dissabte, 2 de març.

Les noves sortides des de Ripollet es realitzaran a les 13.30 h, 14.30 h i 20.30 h. Per altra banda, des de Barcelona, es faran noves expedicions a les 14 h, 15 h i 21 h. Així ho ha aprovat el Servei Territorial de Transport de Barcelona, que depèn del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquest increment de viatges és donar resposta a l’increment de la demanda que s’ha detectat en diferents franges concretes. D’aquesta manera, la línia e4, que passa pel carril Bus VAO, realitzarà, a partir d’aquest dissabte, 2 de març, el següent horari:

  • Des de Ripollet: de 6 a 7 hores, cada 60 minuts, i de 7 a 21 h, cada 30 minuts.
  • Des de Barcelona (Sagrera): de 6.30 a 7.30 h, cada 60 minuts, i de 7.30 a 21.30 h, cada 30 minuts.

Redacció ripollet.cat – NdP/JS