Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seran 9 candidatures a les Eleccions Municipals de Ripollet

La Junta Electoral de zona de Sabadell admet les al·legacions de la Plataforma Ripollet Limpio y Digno i inclou l'agrupació d'electors en la cursa electoral. Així doncs, les candidatures definitives a Ripollet són Ara Decidim, Partit dels Socialistes, Esquerra Republicana, Junts per Ripollet, Partit Popular, Plataforma Ripollet Limpio y Digno, Renaixença, Valents i Vox.

La Junta Electoral de zona de Sabadell ha admès en les darreres hores les al·legacions que havia presentat la Plataforma Ripollet Limpio y Digno per poder presentar-se a les Eleccions Municipals. L'agrupació d'electors, que inicialment s'havia quedat fora de la cursa electoral, finalment ha estat inscrita en la llista definitiva de candidatures, que aquest dimecres, 10 de maig, s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOP).

D'aquesta manera, la llista definitiva de candidatures està formada per 9 propostes electorals. Repeteixen les llistes d'Ara Decidim Ripollet, Partit dels Socialistes de Catalunya, Esquerra Republicana i Partit Popular. Per altra banda, s'estrenen Junts per Ripollet, Renaixença, Vox, Valents i la recentment acceptada Plataforma Ripollet Limpio y Digno. Respecte al 2019, han desaparegut les candidatures de Som Ripollet i Ciutadans.

Redacció ripollet.cat - JS