Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre la convocatòria per demanar el Bo Lloguer Jove

L'ajuda econòmica serà d'un màxim de 250 euros mensuals per a joves d’entre 18 i 35 anys amb escassos mitjans econòmics. Es podrà tramitar, prioritàriament de manera telemàtica, del 8 al 17 de juny.

El pròxim dimecres, 8 de juny, s’iniciarà el procés per demanar els ajuts de lloguer adreçats a persones entre 18 i 35 anys. Les persones que hi estiguin interessades podran presentar la petició fins al 17 de juny.

L’ajut va adreçat a aquelles persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer, habitació i/o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya; que en el moment de fer la sol·licitud tinguin fins a 35 anys inclosos, i que compleixin els requisits de la convocatòria que ha publicat la Generalitat de Catalunya.

L’ajut serà d’un import màxim de 250 euros mensuals i l’import màxim del lloguer de l’habitatge, habitació o cessió d’ús no pot superar els 900 euros al mes.

Les peticions es podran presentar, prioritàriament de forma telemàtica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament o directament a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. També es podran presentar de forma presencial demanant cita prèvia a l’Ajuntament o per correu administratiu a l’oficina de Correus.

Podeu trobar la resposta a les preguntes més freqüents sobre aquest tràmit al següent enllaç o consultant a l'Oficina Local d'Habitatge al 935 046 007 o a l'adreça electrònica habitatge@ripollet.cat.

NdP