Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’amplia l’horari i la zona de vianants a la rambla els caps de setmana

A partir d'aquest dissabte, 4 de juny, i durant tot l’any, a més de la rambla de Sant Jordi, també es convertirà en zona de vianants la rambla de Sant Esteve, des del carrer de Pizarro, dissabte a la tarda, diumenges i festius.

Aquest dissabte, 4 de juny, entra en vigor l’horari d’estiu de la rambla de vianants, que s’amplia, tant pel que fa a l’horari com a la zona que restarà tallada al trànsit. Així, de juny a setembre, la rambla de vianants inclourà també la rambla de Sant Esteve, de manera que es dedicarà al passeig i l’esbarjo des del carrer de Pizarro fins al carrer de la Mercè. Quant a l’horari, es mantindrà tallada al trànsit, des del dissabte a les 16 h fins a les 0.30 h de dilluns, i els festius, de 10 a 0.30 h.

L’Ajuntament ha estudiat la viabilitat d’aquesta mesura, per pacificar l'espai públic donant prioritat als vianants, amb l’assessorament de Policia Local i l’àmbit de Ciutat i Sostenibilitat, a més de parlar amb les comerciants locals. Com ja es fa a la resta de zones de vianants, durant el temps que les rambles estiguin tallades al trànsit, es permetrà l’accés a les places d’aparcament privades. L’accés al pàrquing del Molí s’haurà de fer pel carrer del Sol, com els dies de mercat setmanal. D’altra banda, l'itinerari de la línia d'autobusos i les parades corresponents, es traslladaran de la rambla de Sant Jordi a la de Sant Andreu, com ja es fa els diumenges i festius d'octubre a maig.

Quant a l’horari d’hivern, d’octubre a maig, aquest també s’amplia als dissabtes, de forma que la rambla, des del carrer de Pizarro fins al carrer de la Mercè, es tallarà al trànsit de dissabte a les 16 h fins diumenge a les 22 h, i els festius, de 10 a 22 h.

Així, els caps de setmana i festius la rambla continuarà essent un espai de convivència ciutadana, dedicat al passeig i l’esbarjo i a la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Ripollet, juntament amb el vial del riu Ripoll, el Camí de la Serra i el carrer del Torrent Tortuguer.

NdP