Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet tanca el mes d'octubre amb 73 aturats menys

Ripollet acaba el mes d'octubre amb 2.338 aturats, el que suposa una taxa del 12,3%, encara per sobre de la mitjana comarcal. Malgrat tot, l'atur continua reduint-se mes rere mes, 73 persones aturades menys en l'últim mes, segons l'informe d'Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Gràfic de l'atur al Vallès Occidental - octubre 2021. Font: Observatori del Treball CCVO..
Gràfic de l'atur al Vallès Occidental - octubre 2021. Font: Observatori del Treball CCVO.

La xifra de l'atur a Ripollet continua descendint, tot i que, mes rere mes, es va estabilitzant. Si fa un mes, al setembre, es registrava una reducció del 5,2%, aquest octubre es manté el descens, amb 73 persones aturades menys, el que suposa una disminució del 3%. Segons l'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ripollet té actualment 2.338 persones a l'atur, una xifra que suposa una taxa del 12,3% de la població. Aquesta xifra encara és superior a la mitjana comarcal (10,8%) i manté Ripollet com un dels municipis amb la taxa d'atur més elevada. Malgrat tot, si es tenen en compte les xifres de fa un any, destaca el fet que la xifra de persones a l'atur s'ha reduït en 668, és a dir un 22,2%.

En l'àmbit comarcal, aquest mes d'octubre finalitza amb 48.262 persones aturades al Vallès Occidental, una xifra menor que al mes de setembre. L'atur s'ha reduït en un 1,2%, el que representa 602 persones desocupades menys. Enguany, el descens de l'atur ha estat similar al de l'octubre passat, tot i que és un mes on acostuma a augmentar el nombre de persones desocupades. A Catalunya, l'atur també ha disminuït en 510 persones (-0,1%) i se situa en 377.960 persones a finals d'octubre.