Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet s'omple un any més d'activitats per a la Marató de TV3

Amb motiu de la Marató de TV3 dedicada a la salut mental, que se celebra aquest diumenge 19 de desembre, Ripollet acollirà durant tot el cap de setmana diverses activitats organitzades per entitats de la ciutat per recaptar fons.

Pocs dies abans de Nadal, arriba un any més la Marató de TV3, que enguany celebra la seva 30a edició i està dedicada a la salut mental. Ripollet se suma un any més gràcies a la solidaritat de les entitats de la ciutat, que organitzen diverses activitats. Alguns d'aquests actes ja s'han realitzat en els darrers dies, però el gran gruix tindrà lloc durant aquest cap de setmana.

Els actes comencen aquest divendres, 17 de desembre, a les 5 de la tarda, amb una xocolatada solidària a càrrec de l'Associació de Famílies de l'Escola Sant Gabriel. L'entrada solidària serà d'un mínim de 2 €. L'AFA Sant Gabriel organitza diumenge 19 de desembre un altre acte en favor de la Marató de TV3. Es tracta de l'acte Activa't amb l'AFA Sant Gabriel, un matí esportiu solidari que tindrà lloc al pati de l'escola. Es durà a terme un partit benèfic entre els equips d'Aspadi i un equip de cadets mixt del Bàsquet Sant Gabriel (11.30 h). Més tard, se celebrarà una masterclass de zumba, a càrrec del gimnàs Duo Fitness (12.30 h).

Dissabte, a partir de les 9 h, les pistes de pàdel del Poliesportiu Municipal acollirà un torneig solidari de pàdel, organitzat pel Club Tennis Ripollet. El torneig es durà a terme durant tot el cap de setmana. També dissabte al matí, a partir de les 11.30 h, l'associació Line Dance Palau Ausit organitza al pati del Centre Cultural una exhibició de balls en línia per recaptar fons. A la tarda, Gegants de Ripollet ofereixen l'espectacle nadalenc Una cançó de Nadal al Teatre Auditori. Es realitzarà taquilla inversa, és a dir, el públic al final de l'acte podrà fer un donatiu que anirà íntegrament dirigit a la Marató de TV3 dedicada a la Salut Mental.

Diumenge, 19 de desembre, serà el dia gran de la Marató de TV3 i a Ripollet es continuaran celebrant activitats. Al matí, entre les 10 i les 2 del migdia, els Diables de Ripollet instal·laran un photocall especial amb el Poll Foll a davant del Centre Cultural. L'entitat Acció Fotogràfica Ripollet aposta també per un photocall solidari amb Star Wars per recaptar fons per a la Marató de TV3. AFR s'instal·larà a la plaça de Joan Abad, entre les 10.30 i les 13.30 hores. L'entitat convida tothom a fer-se fotos amb els personatges d'Star Wars, gràcies a la col·laboració amb l'entitat Star Wars Catalunya.

JS