Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet s’il·lumina amb l’acte d’encesa d’enllumenat de Nadal

L’acte va acollir actuacions de la coral de l’IE Els Pinetons i la participació dels alumnes dels programes formatius de Jardineria, Hostaleria i Càtering.

Dimecres, 30 de novembre, va tenir lloc l’encesa de l’enllumenat de Nadal, un acte que va portar moltes sorpreses i colors a la ciutat. L’esdeveniment va començar a les 17.30 h, amb la presentació de la regidora d’Empresa i Comerç, Txell Caler, que va comentar les novetats de la campanya de Nadal. L’edició d’aquest 2022-2023, sobre el nom “El meu regal és Ripollet”, tracta de construir xarxa a la vila, amb un dels seus grans propòsits, fomentar el comerç local.

ripollet-cul-nadal-encesa-llums-301122-40.JPG

La regidora Txell Caler, durant l'acte d'encesa de l'enllumenat de Nadal.

La cerimònia va continuar amb l’actuació de la coral infantil i el cor jove de l’Institut Escola Els Pinetons, que van interpretar diferents cançons per amenitzar la tarda. Un cop finalitzat el concert, va arribar el moment de l’encesa de l’enllumenat. La regidora Txell Caler, amb l’ajuda dels infants que participaven en la coral, van prendre el botó que encenia les llums de tot el poble. A més també es va il·luminar un gran regal ubicat a la plaça de l’Onze de Setembre, que representa el lema de la campanya de Nadal d’aquest any. Per tancar l’acte, els alumnes dels Programes de Formació i Inserció (PFI) de Jardineria i Hostaleria i Càtering van col·laborar en l’esdeveniment, regalant un detall floral als infants que van participar en l’actuació i repartint xocolata amb melindros per tots els assistents a la cerimònia.

CG

ripollet-cul-nadal-encesa-llums-301122-13.JPG

ripollet-cul-nadal-encesa-llums-301122-33.JPG

ripollet-cul-nadal-encesa-llums-301122-37.JPG

ripollet-cul-nadal-encesa-llums-301122-41.JPG

Moment en què els infants han premut el botó per encendre tots els llums de Nadal de Ripollet.