Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet se suma un any més en la lluita contra el càncer de mama

Durant tota aquesta setmana, del 10 al 16 d'octubre, la Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) durà a terme activitats dins de la campanya "Suma't al rosa", amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama.

Ripollet demostra molt sovint la seva solidaritat vers les causes que necessiten recaptar fons o la seva implicació. Aquesta setmana, arriba una altra de les cites solidàries de l'any, ja que es duen a terme tot d'activitats amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que se celebra el 19 d'octubre. La Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) organitza diferents activitats dins de la campanya "Suma't al rosa" amb l'objectiu de recaptar fons per a la lluita contra aquesta malaltia.

Activitats durant tota la setmana

Així doncs, els gimnasos Bunkay, Diverfit, Duo Fitness i Irene Gim disposaran aquests dies de guardioles a les seves instal·lacions per recollir donacions. Les persones que hi col·laborin rebran un llaç de color rosa, el símbol més representatiu de la lluita contra el càncer de mama. Divendres 14 d'octubre, els paradistes del Mercat tornaran a enfundar-se la samarreta de color rosa, sumant-se a la campanya.

A més, dissabte al matí, la Junta Local de l'AECC instal·larà un estand al Parc dels Mestres, on s'informarà, es recolliran donacions i es vendran productes per recaptar fons, com ara gots, bosses reutilitzables per la compra, ampolles d'alumini, polseres... L'estand estarà de 9.30 a 13.30 hores. També es podrà fer donació de cabell per contribuir a la creació de perruques per a les dones malaltes que ho requereixin. L'única condició és que el cabell ha de tenir una llargària mínima de 30 cm. El donatiu d'aquest servei serà de 5 euros que anirà a l'AECC i el cabell serà donat a l'associació Mechones solidarios. Ripollet Ràdio també se sumarà a la campanya, penjant una pancarta amb el llaç rosa al balcó de Cal Teixell a finals de setmana.

Quasi 1.000 euros recollits fa un any

L'any passat, es van recollir 977 euros, que es van destinar íntegrament a la lluita contra aquesta malaltia. Des de la Junta Local de l'AECC esperen rebre també aquest any una bona resposta solidària per part dels veïns i veïnes de Ripollet. A més, anima a aquells que vulguin col·laborar a fer-se voluntaris de l'entitat i participar de les seves activitats. Les persones interessades poden contactar amb l'AECC al telèfon 654 567 113.

JS

ripollet-soc-Cancer-Mama-Dia-Mundial-191021-6.JPG

Cal Teixell es va tenyir de rosa l'any passat amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama.