Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet se suma un any més a la celebració del Dia d’Andalusia

Aquest dimarts, 28 de febrer, es commemora hissant la bandera d’Andalusia, que estarà onejant fins al cap de setmana. La celebració culmina aquest divendres, 3 de març, amb un festival flamenc al pati del Centre Cultural.

Aquest dimarts, 28 de febrer, es commemora el Dia d’Andalusia, en commemoració al mateix dia de l’any 1980, en el qual es va celebrar el referèndum sobre la iniciativa del procés autonòmic, que va donar autonomia plena a la comunitat andalusa. Ripollet se suma un any més a aquesta commemoració, amb un festival flamenc, que tindrà lloc aquest divendres, 3 de març, a partir de les 17 h, al pati del Centre Cultural.

Una celebració, organitzada des de l’Ajuntament, amb el suport d’algunes de les entitats locals de cultura andalusa, com són l’Asociación Rociera Andaluza Alegrías del Sur, Dansa Jove Ripollet, el Cuadro Andaluz de Ripollet i l’Asociación Cultural Ballet Flamenco de Carmela. Aquest dimarts, com és tradicional, es realitzarà la hissada de la bandera d’Andalusia, que onejarà fins al cap de setmana.

Redacció Ripollet.cat - NdP