Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet se suma a la celebració del Dia Internacional de la Dansa

La 5a edició de la festa comptarà amb les actuacions d'una desena de gimnasos i entitats de la ciutat, que es duran a terme aquest dissabte a la tarda al parc dels Pinetons.

Aquest cap de setmana, Ripollet se suma un any més a la celebració del Dia Internacional de la Dansa. Serà la 5a edició d'una festa que té com a protagonista els diferents estils i varietats del ball i la dansa. Ripollet ho celebrarà amb diverses activitats, aquest divendres 29 i dissabte 30 a la tarda.

Aquest divendres 29 d'abril, l'Institut-Escola Els Pinetons acull una masterclass per a adults, a partir de les 19.30 h. Anirà a càrrec de Glitter Girls Burlesque. La masterclass prevista per a infants finalment s'ha anul·lat.

L'acte més destacat, però, arribarà aquest dissabte 30 a la tarda. El parc dels Pinetons acollirà una sèrie d'actuacions a càrrec d'una desena de gimnasos i entitats de la ciutat. Concretament, hi prendran part Associació Country Line Dance, Associació Colors del Vallès, Ballet Carmela, Bunkay Dansa, Danza Joven Noelia España, Diverfit, Duofitnes, Escola de Dansa Odette, Gimnàs Gali, Line Dance Palau Ausit i SB Dance. L'espai es dividirà en dos escenaris, l'esplanada del Parc i el Brollador. La gran festa del Dia Internacional de la Dansa tindrà el seu colofó a partir de les 8 del vespre, quan la companyia La Banda Street Groove oferirà l'espectacle "Ritme al carrer".

street grove.jpg

Imatge promocional de La Banda Street Groove.