Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet se suma a la celebració del Dia de la Mediterrània

Coincidint amb aquest dia, el pròxim 28 de novembre, s’oferirà al Centre Cultural un concert gratuït de la banda Athrodeel, organitzat per la Fundació Anna Lindh i l’entitat Kudwa.

Cartell del Dia de la Mediterrània.
Cartell del Dia de la Mediterrània

En el marc de la col·laboració de l’Ajuntament de Ripollet amb diferents entitats relacionades amb persones migrades, dins el projecte MILE, el municipi se sumarà dilluns vinent, 28 de novembre, a la celebració del Dia de la Mediterrània.

Aquesta és una jornada que vol promoure el diàleg i la cooperació a la Mediterrània i visibilitzar aquelles iniciatives que fomenten la tolerància, la cultura, el desenvolupament sostenible i la cooperació entre els països mediterranis. Així, el Centre Cultural acollirà, de 19 a 20.30 h, el concert organitzat per la Fundació Anna Lindh i l’entitat Kudwa, del grup Athrodeel, format per Ahmad & Aseel, que ofereixen flamenc amb un toc sirià.

A través de la combinació de cançons populars de diferents cultures, Athrodeel fusiona la seva herència siriana i la seva passió pel flamenc, per mostrar la unitat de la Mediterrània i com és possible comunicar-se a través de qualsevol cultura i la increïble compatibilitat de la música.

El Dia de la Mediterrània ofereix una oportunitat anual per promoure els intercanvis interculturals, celebrar la cooperació, abraçar la diversitat i enfortir els llaços entre les dues ribes. Celebrem la identitat compartida, el patrimoni comú i l’amor per la Mediterrània, tot recordant que les nostres similituds superen en gran manera les nostres diferències.

Les persones que vulguin assistir al concert, han de fer la seva reserva a través d'aquest enllaç.  

NdP