Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet reivindica la qualitat de vida de les persones amb VIH en el Dia Mundial de la SIDA

Aquesta tarda, alumnes de l'Institut Lluís Companys realitzaran novament un llaç simbòlic a la plaça del parc del riu Ripoll, amb lectura del manifest del Comitè 1r de Desembre, juntament amb Proud LGTBI Ripollet.

L'Ajuntament de Ripollet, a través de la Regidoria de Polítiques LGTBI, se suma aquest dimecres, 1 de desembre, un any més a la lluita contra l'estigma i la discriminació de les persones amb VIH, amb motiu del Dia Mundial de la SIDA, així com a la reivindicació que es garanteixin tots els seus drets i la seva qualitat de vida. L'Ajuntament, amb Proud LGTBI Ripollet, Gais Positius i l'Observatori Contra l'Homofòbia, s'adhereix un any més al manifest del Comitè 1r de Desembre - Plataforma Unitària d'ONG-Sida de Catalunya VIH amb qualitat de Vida. Superem les desigualtats en comunitat!. També ha penjat diferents pancartes a favor de la prevenció i l'educació per la salut i en contra de l'estigma i la discriminació.

Aquest dimecres 1 de desembre a la tarda, a les 16 h, els alumnes de cicles formatius de l'Institut Lluís Companys realitzaran un gran llaç vermell per simbolitzar el seu suport a les persones amb VIH i SIDA. Tot seguit, llegiran el manifest unitari del Comitè 1r de Desembre amb membres de Proud. Per altra banda, de 17 a 20 h, Gais Positius i Proud LGTBI Ripollet instal·laran a la plaça de Pere Quart una parada amb material informatiu. A més, aquests dies s'han programat diferents tallers a l'Institut Lluís Companys per parlar del VIH i de les malalties de transmissió sexual.

NdP