Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Ràdio presenta una programació especial de cara al públic

Amb motiu del 8M, Dia de les Dones, Ripollet Ràdio emet aquest dijous, 10 de març, de 17 a 20 hores, dos programes de cara al públic des del Casal de Joves.

Ripollet Ràdio emet aquest dijous a la tarda una programació especial, amb motiu del 8M, Dia de les Dones. Serà de cara al públic des del Casal de Joves, entre les 17 i les 20 h. L’emissió especial començarà a les 17 h, amb l'Info Setmanal, que comptarà amb una entrevista a la dinamitzadora del Casal de Joves, Mar Torres, i algunes de les seves usuàries.

A l'Info Setmanal també es tractarà altres temes d’actualitat de Ripollet; El Racó de la Infància, el cas de la família que fa mesos que busca al seu gos Ras, les Nits d'Acústics de l'Esplai l'Estel, que es reprenen aquest cap de setmana al Kftí del Casal de Joves i la mobilització ciutadana en suport a Ucraïna, amb els protagonistes de dos rescats de persones que fugien de la guerra i l’entitat Acollim Ripollet.

El paper de la dona en l’esport local

Dues hores més tard, a les 19 h, s'ofereix una edició especial del programa Cor Blau, del Club Bàsquet Ripollet, que parlarà sobre el paper de la dona a l’esport local. Sota el títol "Les ripolletenques juguen tots els papers de l'auca a l'esport local?", l'espai creat per commemorar el 90è aniversari del club local abordarà la vinculació de la dona en els diversos àmbits de l'esport al poble, com a esportista, directiva, dinamitzadora de l'esport competitiu, social i escolar, aficionada, etc.

El programa comptarà amb les regidores de Feminismes i Esports, Txell Caler i Andrea Guijarro; Núria Gorina, presidenta del CB Ripollet; Carolina Ceballo, presidenta del Club Patinatge Artístic de Ripollet, i altres convidades.

La programació especial de Ripollet Ràdio es podrà veure en directe, assistint de públic al Casal de Joves (aforament limitat) i en directe a la 91.3 FM i en streaming a ripolletradio.cat i Ripollet TV a Youtube.