Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Ràdio inicia una nova temporada amb estrenes i el retorn d'espais històrics

Aquest dimarts, 12 de setembre, comença la nova temporada de l'emissora municipal amb més de 50 programes diferents. Ripollet Ràdio es pot sintonitzar a la 91.3 FM i en línia, i també es poden descarregar els programes propis a ripolletradio.cat.

Estand de Ripollet Ràdio durant la Festa Major..
Estand de Ripollet Ràdio durant la Festa Major.

L'emissora municipal Ripollet Ràdio dona el tret de sortida d'una nova temporada aquest dimarts, 12 de setembre, amb la incorporació d'alguns programes nous. Algunes d'aquestes estrenes ja es van presentar durant la Festa Major de la ciutat, a l'estand que va instal·lar l'emissora a la plaça de Pere Quart. Aquest curs, s'estrenaran l'espai divulgatiu Adolescencia al habla, el programa de paraciència Serendipia i el de flamenc Entre el Cielo y la Tierra. També se suma el pòdcast de jazz Camps de Cotó i tornen a la sintonia local l'històric musical revival El Gramòfon i l'espai d'entrevistes en profunditat L'hora del té.

En total, Ripollet Ràdio emetrà més de 50 programes diferents, entre setmanals, quinzenals i mensuals, 11 dels quals són d'entitats locals. L'emissora municipal es pot sintonitzar a la 91.3 FM i en línia a la seva pàgina web ripolletradio.cat. En aquest mateix portal es poden descarregar els diferents programes propis. Els espais informatius també es podran seguir una temporada més simultàniament al canal Ripollet TV a YouTube.

Redacció ripollet.cat