Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Ràdio estrena nova temporada aquest dilluns, 12 de setembre

L'emissora municipal commemora aquest curs el seu 25è aniversari. Durant els pròxims mesos, es duran a terme activitats conjuntes amb l'Associació d'Espectadors i el Casal de Joves, i jornades de ràdio al carrer amb motiu de les festes nadalenques, el Dia de la Ràdio i Sant Jordi.

Ripollet Ràdio estrena aquest dilluns, 12 de setembre, una nova temporada de la seva programació. Durant aquest pròxim curs, a més, es commemora el 25è aniversari de l'emissora municipal, que va començar les seves emissions en proves l'any 1997. Actualment, Ripollet Ràdio compta amb una programació formada per 34 programes de producció local, 12 dels quals realitzats per entitats i col·lectius de Ripollet. La graella es completa amb una desena de pòdcasts d'altres emissores locals i productors independents.

A més dels seus programes habituals, l'emissora local presenta algunes novetats, com ara els programes "Amb so de jazz", presentat per Carme Fonollet; "L'Edèn", de Rosa Melania, amb poemes i cançons; "Gente de Ripo", programa de servei i memòria del grup de Facebook local amb més de 7.000 membres, i "Ripollet Documentat", sobre l'arxiu i les seves històries, dirigit per l'arxiver municipal, Casto Sorlí. A més d'aquestes incorporacions, cal sumar la tornada a l'antena local de la tertúlia esportiva "Los Tribuneros" i l'històric "Vivir la Música", d'Ángel Esteve.

Per tal de celebrar el seu 25è aniversari, al llarg dels pròxims mesos, Ripollet Ràdio farà activitats conjuntes amb l'Associació d'Espectadors i el Casal de Joves. A més, sortirà al carrer per les festes nadalenques, el Dia de la Ràdio i Sant Jordi, i oferirà una cobertura especial de les Eleccions Municipals 2023. També treballarà en la digitalització i publicació del fons sonor dels primers anys de la ràdio municipal, que se sumarà als 8.300 programes ja penjats a ripolletradio.cat des de 2011. Finalment, cal destacar que en la campanya de l'aniversari hi col·labora la polifacètica artista local Susana Barea, que posa veu a les falques i jingles.

Podeu trobar la graella de Ripollet Ràdio i la informació dels seus programes a www.ripolletradio.cat.