Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Ràdio enceta el seu 25è aniversari amb una vintena de programes de cara al públic en la Festa Major

L'estudi mòbil de Ripollet Ràdio estarà ubicat a la plaça de Pere Quart des del divendres a la tarda fins al diumenge a la nit, on s'emetran en directe una vintena de programes.

Com cada any durant la Festa Major, a la plaça de Pere Quart, s'hi podrà trobar l'estudi mòbil de Ripollet Ràdio, que oferirà una programació especial de cara al públic. La Festa Major servirà per mostrar l'oferta de l'emissora municipal de cara a la nova temporada. Aquest any, a més, serà el tret de sortida dels actes de celebració del seu 25è aniversari. Durant la festa gran, l'emissora municipal emetrà en directe des de la carpa una vintena de programes realitzats per col·laboradors i entitats: divendres 26 d'agost, de 17 a 22 h, i dissabte i diumenge, de 10 a 22 h.

També es podrà gaudir en directe de la retransmissió del pregó i del magazín "Visca la ràdio", que acosta cada any l'actualitat de la Festa Major a la 91.3 FM. A més, es presentaran quatre nous programes de l'emissora. Es tracta de: "Amb so de jazz", presentat per Carme Fonollet; "L'Edèn", de Rosa Melania, amb poemes i cançons; "Gente de Ripo", programa de servei i memòria del grup de Facebook local amb més de 7.000 membres, i "Ripollet Documentat", sobre l'arxiu i les seves històries, dirigit per l'arxiver municipal, Casto Sorlí.

programacio especial Ripollet Ràdio Festa Major.png

La temporada dels 25 anys

La nova programació 2022-2023 tindrà inici el 12 de setembre. A les noves incorporacions cal sumar la tornada a l'antena local de la tertúlia esportiva "Los Tribuneros" i l'històric "Vivir la Música", d'Ángel Esteve. Tots aquests espais formen part d'una oferta de 34 programes de producció local, 12 dels quals estan realitzats per entitats i col·lectius de Ripollet. La graella es completa amb una desena de podcasts d'altres emissores locals i productors independents.

Ripollet Ràdio, que va començar les seves emissions en proves l'any 1997, commemorarà el seu 25è aniversari aquesta temporada 2022-2023. Al llarg dels pròxims mesos, l'emissora farà activitats amb l'Associació d'Espectadors, el Casal de Joves i ràdio al carrer per les festes nadalenques, el Dia de la Ràdio i Sant Jordi, a més d'una cobertura excepcional de les Eleccions Municipals. També treballarà en la digitalització i publicació del fons sonor dels primers anys de la ràdio municipal, que se sumarà als 8.300 programes ja penjats a ripolletradio.cat des de 2011. Finalment, cal destacar que en la campanya de l'aniversari hi col·labora la polifacètica artista local Susana Barea, que posa veu a les falques i jingles.

Més info a www.ripolletradio.cat.

25 ANYS_2.png