Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet per la Independència i Dones per la República contra la repressió de les dones afganeses

La presidenta de la plataforma Dones per la República, Àngels Pujol, va fer lectura del manifest "Viure en Llibertat. Cap Dona En l'Oblit", en defensa de la llibertat i contra la repressió de les nenes i dones afganeses. L'acte va tenir lloc a la paradeta que la secció local de l'ANC, Ripollet per la Independència, va muntar el passat diumenge, 28 d'agost, a plaça de Pere Quart.

Àngels Pujol, presidenta de Dones per la República i Josep M. Vinyes, president de Ripollet per la Independència, amb altres voluntaris..
Àngels Pujol, presidenta de Dones per la República i Josep M. Vinyes, president de Ripollet per la Independència, amb altres voluntaris.

Al llarg del matí, Ripollet per la Independència va realitzar les inscripcions per anar a la manifestació de la Diada de l'11 de setembre a Barcelona. També va aprofitar la confluència de gent per la Festa Major per donar a conèixer les seves noves activitats, com ara la creació d'un grup dedicat a l'ecologia i l'organització d'una sessió de cinefòrum, el pròxim 28 de setembre al Teatre Auditori de Ripollet, sobre el premiat film d'animació Josep, que tracta de l'amistat de dos presos republicans a un camp de concentració.