Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Impulsa ofereix formacions gratuïtes i en línia per a persones emprenedores i empreses

La primera formació es realitzarà en dues sessions, els dies 7 i 9 de març, i tractarà sobre la igualtat de gènere a les empreses, emmarcat en el programa d'actes amb motiu de Dia de les Dones #8MCadaDia.

L'Ajuntament de Ripollet, a través de Ripollet Impulsa, ofereix a partir d'aquest mes de març diverses formacions per a emprenedors i empreses. Totes les formacions són gratuïtes i en línia. Es tracta d'un seguit d'activitats adreçades a acompanyar les empreses i persones emprenedores en el seu procés de consolidació i creixement, per facilitar un coneixement actual de l'àmbit empresarial i incrementar la seva competitivitat. Aquestes sessions s'ofereixen en col·laboració amb els Ajuntaments de Cerdanyola del Vallès i Montcada i Reixac, en el marc de la Xarxa de Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) de la Diputació de Barcelona.

El programa de formacions que proposa el Centre Local de Serveis a les Empreses de Ripollet compta amb quatre cursos de març a setembre, en diferents sessions. Les inscripcions són necessàries per a poder participar i ja estan obertes a ripollet.cat, en aquest enllaç. També s'ofereixen sessions d'acompanyament per a persones emprenedores, sessions informatives i dinàmiques de networking.

Per a més informació, es pot contactar amb el servei a través del telèfon 93 580 76 42 o de l'adreça electrònica empresa@ripollet.cat.

IGUALTAT DE GÈNERE, MÉS ENLLÀ DE L'APLICACIÓ D'UNA LLEI
Dates: 7 i 9 de març
Horari: De 12 a 14.30 h
Enllaç de preinscripció
DIGITALITZA EL TEU NEGOCI I TRIOMFA! PLA DE DIGITALITZACIÓ PER EMPRENDRE
Dates: 19 i 26 de maig
Horari: De 10 a 14 h
Enllaç de preinscripció
EINA PER GESTIONAR EL TEU NEGOCI. COMPTE DE RESULTATS PER A PERSONES AUTÒNOMES I PIMES
Dates: 13 i 20 de juny
Horari: De 9.30 a 13.30 h
Enllaç de preinscripció
INSTAGRAM I TWITTER PER A NEGOCIS
Dates: 14, 20 i 29 de setembre
Horari: De 9.30 a 14 h
Enllaç de preinscripció

 

NdP