Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Impulsa ofereix diverses formacions gratuïtes i en línia per a persones emprenedores i empreses

La primera formació comença a principis de març, amb un curs sobre igualtat de gènere a les empreses, coincidint amb la commemoració del 8M, Dia Internacional de la Dona.

L'Ajuntament de Ripollet, a través de Ripollet Impulsa, ofereix a partir d'aquest pròxim mes de març diverses formacions per a emprenedors i empreses. Totes les formacions són gratuïtes i en línia. Es tracta d'un seguit d'activitats adreçades a acompanyar les empreses i persones emprenedores en el seu procés de consolidació i creixement, per facilitar un coneixement actual de l'àmbit empresarial i incrementar la seva competitivitat. Aquestes sessions estan contemplades dins del Centre Local de Serveis a les Empreses, en col·laboració amb els Ajuntaments de Cerdanyola del Vallès i Montcada i Reixac i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Les inscripcions són necessàries per poder participar i ja estan obertes a la pàgina web de Ripollet Impulsa, en aquest enllaç, on trobareu més informació de cadascuna de les formacions. Les formacions que proposa el Centre Local de Serveis a les Empreses de Ripollet són les següents:

  • IGUALTAT DE GÈNERE, MÉS ENLLÀ DE L'APLICACIÓ D'UNA LLEI

Dates: 7 i 9 de març

Horari: De 12 a 14.30 h

Inscripció aquí

 

  • DIGITALITZA EL TEU NEGOCI I TRIOMFA! PLA DE DIGITALITZACIÓ PER EMPRENDRE

Dates: 19 i 26 de maig

Horari: De 10 a 14 h

Inscripció aquí

 

  • EINA PER GESTIONAR EL TEU NEGOCI. COMPTE DE RESULTATS PER A PERSONES AUTÒNOMES I PIMES

Dates: 13 i 20 de juny

Horari: De 9.30 a 13.30 h

Inscripció aquí

 

  • INSTAGRAM I TWITTER PER A NEGOCIS

Dates: 14, 20 i 29 de setembre

Horari: De 9.30 a 14 h

Inscripció aquí