Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Impulsa convoca un procés de selecció per a persones en situació d'atur i vulnerabilitat, emmarcat en el Programa Treball i Formació

El servei d’ajuda i orientació laboral de la ciutat, que va restablir-se aquest dimarts, 29 d’agost, ha obert un nou procés de selecció de personal administratiu i de manteniment destinat a persones aturades. A més, cap a finals de mes impartirà una formació de recerca de feina gratuïta.

Ripollet Impulsa va reobrir el passat dimarts, 29 d’agost, una vegada conclosa la Festa Major, reactivant els serveis de cerca de feina, orientació i formació laboral. A més, Ripollet Impulsa ha anunciat una convocatòria oberta de personal administratiu i de manteniment.

Les candidatures es poden presentar fins divendres vinent, 8 de setembre, tot i que per participar-hi cal la derivació per part de l’Oficina de Treball. Aquesta actuació s’emmarca en el Programa Treball i Formació, que té per objectiu la millora de l'ocupabilitat temporal de les persones en situació d'atur amb especial vulnerabilitat i amb dificultats per accedir al mercat de treball.

La represa de l’activitat també inclou la preparació d’un taller gratuït de recerca de feina amb el mòbil, anomenat “Recerca de feina amb el mòbil: sincronitza els dispositius i no et quedis sense memòria”, que tindrà lloc durant els dies 25 i 26 de setembre. La formació està adreçada a persones en situació d’atur o que vulguin millorar la seva situació laboral, i per participar-hi cal formalitzar-ne la preinscripció trucant al 935 807 642 o enviant un correu electrònic a orientacio@ripollet.cat.

Redacció ripollet.cat - SC

ripollet-soc-formacio-mercat-de-treball-310823.jpg