Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet forma part el Consell Territorial d’Ocupació de Barcelona

Cada Consell Territorial d’Ocupació podrà definir les seves pròpies estratègies d’ocupació. Aquests Consells seran els encarregats d’identificar les necessitats, planificar, definir i executar les polítiques d’ocupació propiciant un procés de baix a dalt.

Fotografia dels representants, del Valles Occidental, del Consell Territorial d'Ocupació de Barcelona.
Fotografia dels representants, del Valles Occidental, del Consell Territorial d'Ocupació de Barcelona

El passat dimecres, 17 de gener, es va constituir el Consell Territorial d'Ocupació de Barcelona, en el recinte modernista de Sant Pau, i Ripollet serà un dels municipis que representarà el Vallès Occidental juntament amb Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Terrassa.

Aquest Consell tindrà les funcions de definir les seves pròpies estratègies d’ocupació, sent, d'aquesta manera, els encarregats d’identificar les necessitats, planificar, definir i executar les polítiques d’ocupació propiciant un procés de baix a dalt.

Consell Territorial d’Ocupació de Barcelona

El Consell Territorial d’Ocupació de Barcelona és un dels vuit consells territorials que s’han formalitzat els darrers mesos en compliment de l’acord de concertació impulsat pel Departament d’Empresa i Treball per desplegar estratègies adaptades a les característiques de cada territori Alt Pirineu i Aran, Terres de l’Ebre, Tarragona, Penedès, Catalunya central, Lleida i Girona. El Consell de Barcelona consta de 4 subconsells: el Subconsell territorial de Barcelona ciutat, el Subconsell territorial de L’Hospitalet de Llobregat i Baix Llobregat, el Subconsell territorial del Vallès (Occidental i Oriental) i el Subconsell territorial de Barcelonès Nord i Maresme.

Redacció ripollet.cat - DVT