Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet es torna a “sumar al rosa” per lluitar contra el càncer de mama

S’organitzaran diferents activitats a Ripollet per commemorar el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que es celebra el 19 d’octubre.

Ripollet se suma un any més a la lluita contra el càncer de mama amb diferents activitats que s'organitzaran durant aquesta setmana, del 16 al 21 d'octubre:

  • D'entrada, els gimnasos Bunkay, Diverfit, Duo Fitness i Irene Gim tornaran a col·laborar amb la junta local de l’AECC i tindran a les seves instal·lacions unes guardioles per recollir donacions. Totes les persones solidàries rebran un llaç de color rosa, un dels símbols més representatius de la lluita contra el càncer de mama.
  • També durant aquesta setmana es penjarà una pancarta amb un llaç rosa al balcó de Ripollet Ràdio. I el divendres 20, els paradistes del Mercat Municipal tornaran a sumar-se a la iniciativa de l’AECC i portaran una samarreta o un llaç de color rosa.
  • La campanya contra el càncer de mama continuarà dissabte 21 d’octubre, quan la Junta Local de l’AECC col·locarà un estand al parc dels Mestres de 9.30 a 13.30 hores per facilitar informació sobre la prevenció del càncer de mama. També vendran gots, bosses reutilitzables per la compra, ampolles d'alumini, polseres i loteria de Nadal.

Tot plegat, per commemorar el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que es celebra el 19 d’octubre, i que s’englobaran dins la campanya “Suma’t al rosa” de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Més de 1.500 euros recaptats

Tota la recaptació d’aquestes activitats es destinarà a la lluita contra aquesta malaltia. L’any passat, l’AECC Ripollet va recaptar 1.598 € amb la venda de diferents objectes i amb les aportacions econòmiques de la ciutadania. Des de la Junta Local esperen rebre també aquest any una bona resposta solidària per part dels veïns i veïnes de Ripollet. A més, anima a aquells que vulguin col·laborar a fer-se voluntaris de l’AECC i participar en les diferents activitats que organitza l’entitat al llarg de l’any.

Les persones interessades poden contactar amb la Junta Local al telèfon 654 567 113.

Redacció: Ripollet.cat - DVT