Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet es torna a mullar per l'esclerosi múltiple

Aquest diumenge, 10 de juliol, la piscina descoberta del Poliesportiu Municipal acollirà durant tot el dia una nova edició de la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple", per recaptar fons per lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa.

L'Ajuntament de Ripollet torna a adherir-se un any més a la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple". Aquest pròxim diumenge, 10 de juliol, la piscina descoberta del Poliesportiu Municipal tornarà a obrir les portes per col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple. L'activitat solidària s'allargarà durant tot el dia, de 10.30 a 14.30 h i de 16 a 19 h. L'objectiu és que tots els participants nedin el màxim de metres possibles i, a la vegada, recollir fons per a la campanya.

Tots els participants rebran un diploma acreditatiu de la seva participació. A més, s'instal·larà un estand on es podran adquirir articles solidaris amb la imatge de la campanya d'enguany, els quals també es poden trobar al web mullat.cat.

Tots els fons recaptats durant el "Mulla't per l'esclerosi múltiple" es destinaran a lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa i encara sense cura.