Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'amplien les entrades disponibles per a actes de la Festa Major 2021

Els actes de la #FMRipollet 2021 tindran control d’aforament amb cita prèvia. Es tracta de 100 activitats, organitzades i repartides en 30 escenaris. Les invitacions per als espectacles infantils van ser les primeres en exhaurir-se. Hores d'ara, encara queden entrades per a bona part de les activitats d'adults, que es poden aconseguir online o bé presencialment al Centre Cultural. A més, s'han ampliat les entrades per als concerts dels parc dels Pinetons. El servei de reserves no inclou l’accés a la Fira d’atraccions, que serà organitzat pels firaires.

Del 27 al 30 d’agost Ripollet celebrarà la seva Festa Major. L’any passat la situació sanitària va fer suspendre-la i enguany continua marcant el seu desenvolupament. És per això que la Comissió de Festa Major ha fet un gran esforç per tal que la ciutat pugui viure una festa variada i per a tots els públics, que arribi a tots els barris i que es pugui gaudir amb seguretat. A més de repartir les activitats en una trentena d’escenaris, totes elles requeriran cita prèvia i tindran aforament controlat.

La reserva d’entrades es pot realitzar online, des del 16 d’agost, entrant en els actes de la Festa Major publicats a la secció Agenda de la web municipal o bé directament en aquest enllaç del servei de reserva d'invitacions https://entradas.codetickets.com/entradas/aj-ripollet, amb un màxim de 5 entrades per persona. Les persones que no puguin accedir en línia, poden demanar presencialment les entrades des del dilluns 23 d’agost, a partir de les 17 h, al Centre Cultural. Els aforaments dels diferents escenaris, la majoria a l’aire lliure, van des de les 30 persones d’espais com ara el pati de l’escola Clavé fins a les 1.470 de l’espai Brollador del parc dels Pinetons (incloent l'ampliació en 400 localitats realitzada el 25 d'agost). Quant a l’accés a la fira, el Gremi de Firaires s’encarregarà de controlar l’aforament i el compliment de les mesures de seguretat oportunes.

Pel que fa a l’horari de les activitats, tot i la suspensió del toc de queda, es manté la finalització de les nocturnes a les 00.30 h.

En cas que hi hagin novetats o canvis en les restriccions i/o horaris, la setmana de Festa Major l’Ajuntament donarà tota la informació oportuna i actualitzada a través de ripollet.cat i les xarxes socials municipals.