Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Costums i Tradicions explica la seva aposta pel Campament Reial

L'entitat Ripollet Costums i Tradicions justifica, a través d'un vídeo a les xarxes socials, la seva decisió de celebrar el 5 de gener el Campament Reial per segon any arran de la situació delicada i incerta que provoca la COVID-19.

L'entitat Ripollet Costums i Tradicions ha explicat, a través d'un vídeo a les seves xarxes socials, la decisió d'apostar per repetir la fórmula del Campament Reial per segon any consecutiu, en lloc d'organitzar la tradicional Cavalcada. Gemma Edo i Joan Giménez, presidenta i vicepresident de l'entitat, expliquen que s'ha pres aquesta decisió arran del moment d'incertesa i la situació delicada provocada per la COVID-19. Indiquen que, en el moment de decidir-ho, ja existia la previsió d'un augment de la incidència del coronavirus, possibilitat que s'ha acabat complint COVID-19 de cara a les festes de Nadal. La gran densitat de població que s'hi aplega en una Cavalcada dinàmica no era recomanable tenint en compte d'aquests indicadors.

A més, l'entitat es trobava amb la possibilitat d'apostar per una Cavalcada dinàmica i que, finalment, el PROCICAT les prohibís. En aquest cas, Ripollet Costums i Tradicions podria trobar-se que no tenia temps material d'organitzar el Campament. Gemma Edo i Joan Giménez recorden que l'entitat està composta per voluntaris i col·laboradors, que inverteixen un gran nombre d'hores al llarg de l'any sense ànim de lucre, només per veure la il·lusió de petits i grans. Per aquesta raó, demanen respecte pels seus membres i la seva decisió. "Que s'acabin les crítiques destructives i les amenaces que tenen com a únic objectiu ensorrar la feina de molts mesos", assenyalen en el vídeo. A més, insisteixen que els responsables de l'entitat "són els primers que volen fer cavalcades dinàmiques i es farà tan bon punt la situació es normalitzi". Per últim, avancen que l'edició d'aquest any del Campament Reial tindrà novetats: "Comptarà amb més dinamisme i la col·laboració d'altres entitats culturals amb l'objectiu que el poble de Ripollet gaudeixi tant o més que amb una Cavalcada convencional".

Podeu veure el vídeo en el següent enllaç.