Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet celebra diumenge la Diada amb la tradicional ofrena floral al monument de Rafael de Casanova

Serà aquest diumenge, 11 de setembre, a partir de les 10 hores. L'acte comptarà amb l'actuació de la coral Veus del Vallès, de la Societat Coral "El Vallès".

Aquest diumenge, 11 de setembre, és la Diada Nacional de Catalunya. Ripollet se suma a la celebració de la Diada, un any més, amb l'acte institucional de l'ofrena floral al monument de Rafael de Casanova a la plaça de l'Onze de Setembre. Serà diumenge, a partir de les 10 del matí. Les entitats i institucions municipals faran la tradicional ofrena, i tot seguit es podrà gaudir de l'actuació de la coral Veus del Vallès, de la Societat Coral "El Vallès". L'acte es podrà seguir en directe a través del perfil d'Instagram de l'Ajuntament de Ripollet.

Autocar de l'ANC

Com també és habitual, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Ripollet ha preparat un autocar perquè tothom qui vulgui anar a la manifestació de Barcelona a la tarda. L'autocar sortirà a les 15 hores, des de la rambla de Pinetons, 1, just al davant del Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus. Encara hi ha places lliures. Per poder-hi anar, cal escriure al mail ripollet@assemblea.cat.

JS