Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet celebra el 5 de juny el Dia del Medi Ambient amb una visita a les lleres del riu Ripoll

L'Ajuntament de Ripollet, a través de Casa Natura, ha organitzat al matí un recorregut en bicicleta per tot el passeig del riu, des de Montcada fins a Barberà, fent parades per explicar la recuperació de les lleres i la importància de protegir i preservar l'entorn natural.

Ripollet se suma a la celebració del Dia del Medi Ambient, que es commemora dilluns, 5 de juny, amb un recorregut en bicicleta pel passeig del riu amb diverses parades per conèixer les obres de recuperació de les lleres del riu Ripoll que s'han dut a terme en els darrers mesos. El passeig en bici es realitzarà d'11.30 a 13.30 h i el punt de trobada per sortir serà el passeig del riu Ripoll, a l'alçada de l'IE El Martinet. Les places són limitades, i cal inscripció prèvia al correu casanatura@ripollet.cat.

Cal tenir en compte per tal de gaudir plenament de l'activitat:

  • Portar roba i calçat adequat
  • Portar bicicleta i casc (qui no disposi de bicicleta, en podrà demanar en préstec al mòdul Rbici)
  • Es demana puntualitat
  • Es recomana portar aigua

L'activitat comptarà amb un total de 4 parades en el seu recorregut: tot just a la sortida, al passeig del riu Ripoll, a tocar de l'Institut Escola El Martinet; a la zona entre ponts; al gual inundable, i a tocar de Barbera, a la zona de la palissada. A cada parada, s'explicarà algun dels aspectes de la recuperació de les lleres, els seus beneficis, la seva futura evolució, etc.

Redacció ripollet.cat - JS