Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet celebra diumenge 3 de desembre la seva primera Fira de Santa Llúcia

Les paradetes, amb presència de comerços de Ripollet, estaran centrades en els productes de Nadal i estaran ubicades a la rambla i al carrer de Sant Andreu.

Tot just acaba de començar el mes de desembre i Ripollet ja dona la benvinguda a Nadal amb diverses activitats per a tots els gustos i edats. Aquest diumenge, 3 de desembre, s'estrenarà una de les grans novetats d'enguany. Es tracta de la primera Fira de Santa Llúcia de Ripollet, que tindrà lloc de 10 a 16 h, a la rambla i el carrer de Sant Andreu.

Les persones que hi passegin hi trobaran tot de paradetes de botigues, entitats, artesans i restauradors, amb productes de Nadal. L'objectiu, tal com va explicar la regidora de Comerç, Eva Herrera, en la presentació d'actes de les festes de Nadal, "és dinamitzar comercialment altres barris de la ciutat i descentralitza les activitats". Hi seran presents establiments de la Unió de Comerciants (UCR) i també entitats, que explicaran les seves activitats.

Ripollet ja celebra Nadal

Les activitats de Nadal, però, ja s'han iniciat aquesta setmana, des que dimecres es va celebrar l'encesa de l'enllumenat de Nadal, amb la col·laboració de l'entitat Sonreír es vivir, que és una de les associacions que estaran presents a la Fira de Santa Llúcia. Dijous, el CIP Molí d'en Rata va organitzar el taller 'El Museu endolceix les festes: Mantecaos i polvorons' i divendres, també al CIP, l'Associació de Pessebristes va impartir el taller 'Com es fa un pessebre popular?'.

Aquest dissabte, 2 de desembre, a les 18 h, el CIP Molí d'en Rata ofereix el taller de postals 'El bosc de Nadal', en el marc del projecte Juga amb la història. L'activitat requereix inscripció prèvia a reserves.molidenrata@ripollet.cat o trucant al 935 946 057.

Podeu consultar el programa complet d'actes de Nadal en aquest enllaç.

Redacció ripollet.cat - JS