Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet acull la 38a reunió ordinària de la Central de Serveis Tècnics de la Xarxa d’Arxius Municipals

A l'acte celebrat al Centre Cultural, van assistir 50 tècnics dels arxius municipals que conformen la Xarxa d’Arxius Municipals de la demarcació.

Recentment, Ripollet ha acollit la 38a reunió ordinària de la Central de Serveis Tècnics de la Xarxa d’Arxius Municipals, que coordina l’Oficina de Patrimoni Cultura de la Diputació de Barcelona.

A l’acte celebrat al Centre cultural, van assistir 50 tècnics dels arxius municipals que conformen la Xarxa d’Arxius Municipals de la demarcació.

1707994648848.jpg

En la reunió es va seguir un ordre del dia que va començar amb la benvinguda de l'alcalde de Ripollet, Luis Tirado, seguida d'una conferència del geògraf i home del Temps, Francesc Mauri: "El Canvi climàtic, les dades ho avalen". Posteriorment, es va realitzar el seguiment d'actuacions del programa de la Central de Serveis Tècnics de 2023 i la presentació de les principals línies del programa per a l'exercici de 2024.

La reunió va finalitzar amb una visita guiada a les instal·lacions del nou Arxiu municipal, situat al carrer de la Salut, 18.

Redacció ripollet.cat - DVT/NdP.