Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet acull aquest dimecres una nova sessió de cocreació del projecte de l'Avinguda del Vallès

Es tracta de la 8a sessió participativa que vol repensar i transformar l'entorn de la carretera N-150 al seu pas per Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac. La trobada tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Ripollet, a partir de les 18.15 h.

Ripollet acull aquest dimecres, 23 de març, la 8a sessió de cocreació del projecte de transformació de la carretera N-150 en una gran avinguda que enllaci els municipis vallesans de Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac. La sessió sobre l'Avinguda del Vallès començarà a les 18.15 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament (c. de Balmes, 2). Per participar-hi, cal inscripció prèvia, que es pot fer en el següent enllaç.

Es tracta d'un projecte que impulsa l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L'objectiu d'aquestes sessions de cocreació és repensar les tradicionals infraestructures de mobilitat, perquè en el futur deixin de ser només eixos d'enllaç i es puguin transformar i integrar-se als municipis connectant persones, barris, municipis i espais naturals. D'aquesta manera, en un futur pròxim el territori comptarà amb un entorn més sostenible, equitatiu i atractiu per a tothom.

JS

cartell-programa-avinguda-valles-230322.jpg