Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet acollirà la final de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 de Bàsquet

El Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus serà l'escenari, el pròxim 26 de setembre, de la Final de la 18a edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 de Bàsquet.

La regidora d'Esports, Andrea Guijarro (a la dreta de la foto), a la presentació de les Lligues Nacionals Catalanes AON 2021..
La regidora d'Esports, Andrea Guijarro (a la dreta de la foto), a la presentació de les Lligues Nacionals Catalanes AON 2021.

Així es va anunciar en l'acte de presentació de les Lligues Nacionals Catalanes AON 2021 que va tenir lloc el passat dimecres, 1 de setembre, a Barcelona. A l'acte va assistir la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Ripollet, Andrea Guijarro; la secretària general de l'Esport i l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula, i el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril, entre d'altres. La candidatura de Ripollet per acollir aquesta competició sorgeix arran d'una proposta del Club Bàsquet Ripollet, en el marc de la celebració del seu 90 aniversari. .

18a Lliga Nacional Catalana Femenina 2

La 18a edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 aplegarà un total de 7 equips (Wintym Femení Sant Adrià, Unilever Viladecans BF, Segle XXI, GEIEG, Germans Homs - UE Mataró, Basket Almeda i Ekke CB Lleida), que articularan una primera fase, prèvia a l'habitual Final a Quatre de les últimes temporades. Així doncs, els conjunts es repartiran en dos grups: 1 de 4 combinats (Wintym Femení Sant Adrià, GEIEG, Germans Homs - UE Mataró i Basket Almeda) i 1 de 3 blocs (Unilever Viladecans BF, Segle XXI i Ekke CB Lleida), que es mesuraran en una lligueta de tots contra tots, durant el mes de setembre (dies 5, 12 i 19).

Els dos primers classificats de cada grup accediran a la Final a Quatre, que tindrà lloc el cap de setmana del 25 i 26 de setembre al Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus de Ripollet. Dissabte 25 es jugaran les semifinals mentre que la final està prevista per diumenge 26, encara amb horaris per determinar.

El BARÇA CBS és el vigent campió de la competició en fer-se, l'any passat, amb el seu 3r títol després d'abatre l'ADVISORIA MARESME per un 73-83 a la final jugada al Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.