Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Representació ripolletenca en el projecte d'innovació i formació Innobus 2023

Aquesta proposta, organitzada des de l'AMB, reuneix 36 joves estudiants que han fet una ruta de la innovació, visitant empreses i resolent reptes que se'ls ha anat plantejant. La final és aquest dimarts, 20 de juny, a l'Antiga Fàbrica Damm.

Des de fa unes setmanes s'ha dut a terme l'Innobus 2023, una proposta de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que reuneix 36 joves estudiants que, durant aquests dies, han fet la ruta de la innovació, visitant empreses i resolent reptes que els organitzadors els han anat plantejant. La majoria dels participants venen de Barcelona, i en aquesta edició també hi ha una representant de Ripollet, Marta Guasch.

Destaca que la gran majoria de participants són dones. Aquests joves estudiants s'han dividit en 9 equips de 4 persones. Cada equip ha de resoldre dos reptes, desenvolupant una proposta sobre innovació. En total, són tres setmanes de feina intensa per fer la proposta guanyadora de l'Innobus 2023. La final és aquest dimarts, 20 de juny, a l'Antiga Fàbrica Damm, i l'equip guanyador pot guanyar un viatge a Brussel·les.

En la primera trobada ja van conèixer quin repte haurien de treballar, a més de poder escoltar el testimoni de Daniel Bermúdez, guanyador de la darrera edició i creador de la seva pròpia agència de màrqueting, que va declarar: "L'Innobus va ser una molt bona experiència per a mi, us aconsello que assistiu a totes les visites, que escolteu tot el que us han de dir a les empreses, perquè hi ha molt per aprendre".

D'entre tots els participants, hi ha una important representació d'estudiants del grau en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, Administració d'empreses o Comerç internacional. A més, enguany també hi ha quatre joves amb un Grau Mig en Operacions de Laboratori, que van guanyar la plaça en ser un dels equips guanyadors del programa Metropolis FP Lab 2022-2023.

Redacció ripollet.cat - MM