Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Renaixença denuncia el Pacte Antifeixista de Ripollet

Renaixença Nacional Catalana ha mostrat el seu malestar amb el Pacte Antifeixista, impulsat per Esquerra Republicana i subscrit per Decidim, Junts i el PSC. Aquest acord assenyala com a feixistes i extrema-dreta tant a Vox com a Renaixença, formacions que concorren per primera vegada a les Eleccions Municipals de Ripollet. Renaixença ha desmentit que siguin d'extrema dreta i veu interessos partidistes per eliminar-los de la carrera electoral.

Daniel López, cap de llista de Renaixença Nacional Catalana, en l'entrevista a Ripollet Ràdio..
Daniel López, cap de llista de Renaixença Nacional Catalana, en l'entrevista a Ripollet Ràdio.

En reacció a aquest posicionament, Renaixença ha volgut aclarir que no són d'extrema dreta i han retret als partits independentistes que s'alineïn amb "un partit constitucionalista com el PSC". Renaixença s'ha defensat a través de les xarxes socials que el Pacte Antifeixista suposa "una banalització" del feixisme, al mateix temps que manifesta que desaprova la visió "paternalista" de la immigració que defensen els partits signants.

En declaracions a l'Info Setmanal de Ripollet Ràdio, Daniel López, cap de llista de Renaixença Nacional Catalana a Ripollet, argumenta que veu interessos partidistes per destruir la seva candidatura, que ha tingut com a primera conseqüència l'abandonament de la llista per part d'alguns dels seus integrants, just després per fer-se oficial. En aquest sentit, explica que han fet arribar una queixa a la Junta Electoral de Sabadell per la presumpta vulneració de la normativa electoral.

Redacció ripollet.cat