Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quinze anys del desplegament dels Mossos d’Esquadra a Ripollet

Tal dia com aquest 1 de novembre, ara fa 15 anys, els Mossos d'Esquadra arribaven a Ripollet i estrenaven nova comissaria al carrer de Sant Jaume, en el marc del desplegament del cos policial per tot el territori català.

Fa 15 anys que els Mossos d’Esquadra operen a Ripollet i als municipis del seu entorn. L’1 de novembre del 2006 es realitzava el desplegament del cos policial a l’Àrea Bàsica Policial Cerdanyola, que integrava Ripollet, Cerdanyola, Montcada i Reixac i Barberà del Vallès. També fa 15 anys que aquells primers agents dels Mossos estrenaven la nova comissaria construïda al carrer de Sant Jaume, just a l’entrada de la ciutat. La instal·lació, de 1.300 metres quadrats i construïda en sistema industrialitzat, va tenir un cost de 3,1 milions d'euros. Els Mossos van arribar a Ripollet amb competències en els àmbits de trànsit i seguretat ciutadana, i com a unitat d'actuació en col·laboració amb la Policia Local.

El passat 21 d’octubre, amb motiu de la celebració al Teatre Auditori del Dia de les Esquadres, l’alcalde de Ripollet, José M. Osuna, va elogiar la cooperació que sempre ha existit entre els Mossos d’Esquadra i la resta de cossos policials, sobretot amb la Policia Local, i els beneficis en termes de seguretat que aquesta col·laboració ha suposat per als veïns i veïnes de Ripollet.

JS