Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quatre elements de visibilització del col·lectiu LGTBI a Ripollet pateixen diversos atacs vandàlics aquest dimecres

Es tracta del monument LGTBI, la placa del recentment inaugurat mural de memòria històrica LGTBI i altres elements de la via pública dedicats al col·lectiu.

Diversos elements de visibilització de la lluita pels drets i llibertats del col·lectiu LGTBI a Ripollet han patit sengles actes vandàlics aquest dimecres, 15 de setembre. En total, han estat quatre espais de Ripollet que han sofert aquests atacs: el monument LGTBI, la placa del recentment inaugurat mural de memòria històrica LGTBI, el senyal d'entrada a la vila i el banc dedicat al col·lectiu.

ripollet-soc-lgtbi-vandalisme-150921-3.jpg

L'Ajuntament de Ripollet ha condemnat a través de les xarxes socials aquests atacs, com qualsevol comportament i/o agressió LGTBIfòbica. El consistori considera que aquestes "accions fan necessari que continuem treballant en polítiques públiques LGTBI, en tots els àmbits de la vida local".

El regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez, també ha denunciat aquest vandalisme que ha qualificat de "quatre atacs LGTBI-fòbics a Ripollet". Sánchez ha recordat que es tracta del cinquè atac al mural i ha avançat que s'està treballant amb l'Observatori contra l'Homofòbia i l'entitat Proud Ripollet per organitzar una concentració de rebuig. Totes dues entitats també han condemnat aquests fets.

ripollet-soc-lgtbi-vandalisme-150921-1.png