Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PSC i ERC responen a les crítiques de Decidim sobre les indemnitzacions que reben els representants municipals a l'AMB

El partit de l'oposició presumia de lliurar al seu partit les indemnitzacions dels seus representants a l'ens metropolita i denunciava manca de transparència sobre el que perceben els actuals.

Foto arxiu: Ple del 29 de febrer de 2024.
Foto arxiu: Ple del 29 de febrer de 2024

PSC i ERC han deplorat les crítiques de Decidim al cobrament d'indemnitzacions com a representats a l'AMB.  En un comunicat conjunt, socialistes i republicans responen que el partit de l'oposició basa els seus arguments en "dades incompletes i descontextualitzades, de forma hipòcrita i tramposa".

En aquest sentit, informen que les indemnitzacions en disputa estan regulades per igual als membres dels 36 municipis que integren l'organisme supramunicipal. Igualment, aclareixen que tant l'alcalde (PSC) com Roger Bayó (ERC) també donen part d'aquests ingressos als seus partits respectius.

Així mateix, denuncien que Decidim obvien que van tenir un càrrec de confiança pagat per l'AMB el el darrer mandat, "quan sempre s'havien posicionat en contra d'aquests càrrecs" i rematen recordant "quan Decidim va tenir a la senyora Castillejo i al senyor Mor cobrant el 95% del sou de regidors de l'Ajuntament, al mateix temps que continuaven treballant a les seves respectives empreses".

Per a l'actual govern de coalició "la tasca d'oposició que està fent Decidim està basada únicament en atacs personals" als seus representants polítics" i recomanen "millor que facin una oposició constructiva; Ripollet els ho agrairà", conclouen.

Redacció ripollet.cat