Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Propostes del Festiu! per a tots els gustos per al primer cap de setmana de juliol

El programa d'activitats del Festiu! 2022 ofereix aquest cap de setmana una gran diversitat d'activitats per a totes les edats i gustos, des d'activitats infantils i juvenils fins a teatre, música, ritmes de batucada i ball en línia.

Arriba el mes de juliol i el programa d'activitats del Festiu! 2022 continua oferint propostes culturals per a tots els gustos i edats.

Els primers actes del Festiu! d'aquest cap de setmana tindran lloc aquest divendres, 1 de juliol. El Casal de Joves acollirà a les 18 h, un taller d'iniciació a la llengua japonesa, adreçat a joves a partir de 12 anys. Les places són limitades i cal inscriure's a joventut@ripollet.cat o al perfil d'Instagram @RipolletJove. Una mica més tard, a les 19 h, a l'Espai Maria Aurèlia Capmany, es durà a terme l'espectacle "Les aventures del follet Oriol dibuixades en viu", a càrrec de Núria Clemares i Òscar Sardà. És una activitat per a infants a partir de 4 anys. També l'Espai Maria Aurèlia Capmany acollirà, a partir de les 22 h, l'acte de cloenda de la 4a edició de l'Ikigai Japan Week. Es tracta de la sessió de cinema a la fresca amb la pel·lícula "La chica que saltaba a través del tiempo", adreçada a joves majors de 12 anys. En aquest cas, no cal inscripció prèvia.

Dissabte, 2 de juliol, les activitats del Festiu! començaran a les 18.30 h, al pati del Centre Cultural, amb un tastet d'obres teatrals a càrrec de La Careta Teatre. Es gaudirà de fragments de les seves obres "Crédito Solidario" i "La Zapatera Prodigiosa". Per altra banda, també dissabte, l'entitat Rhythm'n'Moyo organitza al pati de l'Escola Enric Tatché i Pol, a partir de les 21.30 h, diferents activitats adreçades als joves:

  • 21.30 h. Exhibició de capoeira
  • 22 h. Concert: Paraíso
  • 23 h. Actuació de Rhythm'n'Moyo
  • 00 h. Seliaka PD

Les activitats del Festiu! del cap de setmana acabaran diumenge, 3 de juliol, a les 19 h, amb una exhibició de ball en línia de l'Associació Country Line Dance. Es durà a terme al pati del Centre Cultural.

JS